En dag med en kunstner på Billedskolen

Hvidovre Billedskole udbyder vanen tro, gratis skoleforløb, for skoleåret 2020/21. Det er 2 forskellige forløb, at vælge imellem. Som noget nyt foregår forløbene på billedskolen i tidsrummet 9-13, billedskolen står for materialer, man skal bare møde op på billedskolen kl.9 med sin klasse.

Begge forløb som udbydes, tilpasses klassetrin 1-9 kl., så de opgave- og indholdsmæssigt, er alderssvarende.

forløbsbeskrivelserne er vedhæftet denne mail.

 

Tilmeldingfrist for at tilkendegive om man ønsker et forløb er d.19 August

Datoer og detaljer omkring afholdelse af forløbet aftales herefter mellem den respektive skole og den pågældende billedskolelærer.

 

Tilmelding på denne mailadresse. ( mboelt74@gmail.com)

 

Vi udbyder 9 gratis forløb ialt, og tilstræber fra Hvidovre Billedskoles side at fordele forløbene på en såden måde at, alle folkeskole i Hvidovre Kommune får muligheden for at få et forløb.

 

Hvis man gerne ville have flere forløb på sin skole kan disse tilkøbes for 2200,- pr. forløb

 

 

Dyr i Kunsten

 

Der findes dyr overalt i kunsten, heste, bier, løver, slanger og fugle. Der findes også kunstige dyr, altså dyr kunstnerne selv finder på og som ikke findes i virkeligheden. Vi snakker dyr i kunsten og kunstige dyr og bagefter bygger, maler og tegner vi vores egne dyr.

 

 

 

Portræt workshop

 

 

På denne workshop, snakker vi hvordan et portræt kan se ud, hvilke virkemidler man kan bruge og hvad detaljerne kan fortælle os om personen i portrættet.

Herefter laver vi vores egne portrætter.