Hold fra bh. kl.-3. kl.

sambatrommer

Hold fra bh. kl. til 3. klasse

Samba

"Dette hold er en videreførelse af musikalsk legestue, men nybegyndere er også velkomne.

Med inspiration fra varmere himmelstrøg synger, danser og spiller vi alt fra brasiliansk samba til caribisk karnevalsmusik.

Vi bruger primært percusssioninstrumenter fra Brasilien og Cuba."

Underviser: Martin Ollivierre

Undervisningen foregår på Musikskolen

Tirsdag kl. 17-17.45 bh. kl. - 3. kl.

Undervisningsforløb er 36 uger.

Instrumentkarrusel

På Instrumentkarrusellen 1.-3. klasse, lærer vi rytmer og noder, synger og danser. På holdet er der flere lærere tilknyttet, som vil undervise i ukulele (el lille guitar), blokfløjte, tværfløjte, waldhorn, trompet, althorn, kontrabas og elbas. Vi laver sammenspil i mindre og større grupper. I løbet af året kommer børnene en tur igennem karrusellen ved at prøve hvert af instrumenterne, og afslutter hvert instrument med en lille koncert for forældrene. Det kan give en idé om, hvilket instrument man har lyst til at spille næste år.

Instrumentkarrusellen foregår mandag kl. 16.15 -17.00 på Musikskolen, Kettegårds Allé 2.

Undervisningsforløb er 36 uger.

Underviser: Martin Ollivierre, Nina Sabic og  Stine M. Leer

Du kan tilmelde dig her

Showteam 2

Alder: 6 år bh. kl.

Bliv introduceret til dans og sang på en legende måde!

Opvarmning af kroppen med trin, udstrækning og improvisation.
Der bliver også lavet korte trinkombinationer "på diagonal" og bestemte danserutiner som vises til vores optræden i Medborgersalen.
Eleverne må selv gerne komme med ønsker til hvilke musiknumre vi skal arbejde med.
Vi har fælles vandpause, hvor vi lægger vægt på at de lærer hinanden at kende, at de siger sit navn og fortæller en ting som er sket i løbet af dagen. Eleverne har 20 minutter sang og body percussion.
Der undervises i 45 min. ugentlig i 36 uger.

Danselærer: Johanna Fridell

Sanglærer: Katrine Villund

Undervisningsdag sæson 18/19: Tirsdag kl. 17.00-17.45

Du kan tilmelde dig her

Showteam 3

Alder: 1.-2. klase

På en legende måde begynder dette hold at lære koreografier udenad og der arbejdes med udtryk samt det at holde sin placering.
Hver mødegang starter med opvarmning af kroppen, udstrækning og danseimprovisation.
Eleverne må selv gerne komme med ønsker, til hvilke musiknumre vi skal arbejde med.
Vi har fælles vandpause, hvor vi lægger vægt på at de lærer hinanden at kende, at man siger sit navn, og fortæller en ting som er sket i løbet af dagen. Eleverne har 20 minutter sang og body percussion

Der undervises i 60 min. ugentlig i 36 uger.

Danselærer: Johanna Fridell
Sanglærer: Katrine Villund

Undervisningsdag sæson 18/19: Torsdag kl. 17.45-18.45

Jul- og sommershow