Musical

Heathers the Musical, der er baseret på kultfilmen ”Heathers” fra 1989, er en humoristisk og vedkommende fortælling fyldt med kærlighed, mørke og sort humor.

I forestillingen møder vi en flok studerende fra 3.g på ”Westerberg High”, der dagligt kæmper med udfordringer, som enhver teenager kan relatere sig til. Ikke nok med at skulle kæmpe med uforstående voksne og uren hud, har ”pudderdåsemafiaen”, en klike bestående af Heather, Heather og Heather, overtaget magten på skolen og tilegnet sig retten til at bestemme, hvem der er inde i varmen. Veronica Sawyer, en klog pige der ikke rigtig passer ind, længes efter en tilværelse uden hån, magtspil og mobning, og får gjort sig fortjent til at blive optaget i de populære pigers klub. Men at være en del af Heathers gør både livet sværere for hende og for de mennesker, hun plejede at kalde venner. Samtidig med dette falder Veronica pladask for den nye og ukendte dreng på skolen, J.D, der har sin helt egen plan for at rette op på tilværelsen og komme den ledende pigeklike til livs.

”Heathers” er spækket med intriger, rørende kærlighedshistorier, fantastisk musik og er evigt aktuel med sine temaer om mobning, manipulation, at finde sin identitet, det første møde med seksualitet og kampen for et velfungerende liv.

Spilleperiode i Medborgersalen 15-19 maj 2018 i Kometen, Hvidovrevej 280
2650 Hvidovre

Tirsdag-fredag kl. 19.30 og lørdag kl. 14.00 

Billetsalg: www.billetten.dk
Pris kr. 110,-
Ung kr. 60,-
Prisen er inkl. billetgebyr 10,-
Unummererede siddepladser

Varighed: 2 timer og 30 minutter inkl. pause
Dørene åbner en halv time før forestillingsstart

Produktionsteam:

Instruktør: Manda Jønsson

Koreograf: Johanna Fridell

Vocalcoach: Katrine Villund

Her kan du se klip fra Musikskolens tidligere musicals  Youtube og foto i vores billedgalleri